Hidratarea pielii prin metoda 7 skin

Hello dragelor! Asa cum bine stiti, tenul nostru are nevoie de cate o pauza de la acizi/activi.Asadar cel putin o seara pe saptamana ar fi indicat sa ne rasfatam doar cu produse de hidratare. Daca mai si facem un „ritual” de 7skin…nenicaaa, vom radia a doua zi. Cum realizam hidratarea pielii prin metoda 7 skin?

Ce este si cum realizam hidratarea pielii prin metoda 7 skin?

Metoda 7 skin reprezintă o modalitate de hidratare în profunzime a pielii, cu efecte imediate și de durata. Este important sa aplicam consecvent, nu doar din an in paste.Cu totii ne dorim ten hidratat, luminos, ferm si plin …Ei bine, indiferent de tipul de ten, metoda 7skin este benefica oricui. Iar daca esti fericita posesoare al unui ten uscat,deshidratat…draga mea, metoda 7skin este ceea ce ai nevoie!

Este o tehnica coreeana de hidratare in profunzime, folosind doua produse lichide, hidratante, aplicate pana la 7straturi. Puteti aplica doar 3 sau 4 straturi, depinde doar de cat absoarbe tenul vostru.Intre straturi lasati timp de absorbtie aproximativ 2 minute, apoi la final sigilati cu o crema hidratanta .Puteti adauga in crema 2-3 picaturi de ulei presat la rece (NU esential, mare atentie!)

Cum realizam 7skin cu produsele Almost 1.618?

 

Discover the Magic

Pentru hidratarea pielii prin metoda 7 skin avem nevoie de 98%NMF Natural Face Toner (big big love) si un serum hidratant, la alegere:

Mod de aplicare

  1. Spalam fata cu Aqua Hydrating Gel Cleanser Almost 1.618 sau Gel de spalare bland pentru fata si corp Atopis Novaclear.Aplicam cateva picaturi din 98%NMF Natural Face Toner prin masaj usor sau tapotare.
  2. Continuam cu serumul ales, un sfert de pipeta.
  3. Asteptam 2 minute si repetam.
  4. In momentul in care observam ca tenul nu absoarbe mai multe straturi sigilam totul cu 80%NMF+Squalane Natural Face Cream .Putem adauga  in crema 2-3 picaturi de Omega3+9 Natural Concentrate, un super produs umectant si ocluziv.

Rasfat total, ce mai! Dupa un astfel de ritual putem sa ne odihnim linistite ,dimineata vom avea un ten de invidiat!

Voi ce ritual aveti in serile de hidratare? Ce produse folositi si in ce ordine le aplicati?

Va astept pe grupul de skincare, pentru a continua discutiile despre produse, rutine, pentru a schimba idei si a impartasi pareri.Va astept cu intrebari, pareri, experiente si bineinteles review la produsele incercate!

Lunar vom face concursuri cu premii constand in produse Almost 1.618 si accesorii de beauty!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *