Viziunea noastră

Cu mii de produse de larg consum pe piață, poate fi copleșitor să știi care dintre ele sunt mai sigure și mai sănătoase pentru familia ta. Certificatele UltraGreen fac treaba pentru tine. Când vedeți sigla UltraGreen pe un produs, puteți fi sigur că este cel mai bun pentru dvs. și pentru mediu.

Ce dorim noi

Noi ne dorim ,ceea ce probabil va doriți si voi, o lume mai buna cu oameni mai buni ...,dar ne dorim si siguranța ,da, siguranța in produsele cosmetice pentru imfrumusetarea si ingrijirea corporala deoarece pot ascunde substante daunatoare organismului. Aceste subtante toxice sunt absorbite in piele si ajung in organismul nostru prin sange fiind raspandite in anumite organe, provocand probleme dermatologice, inflamatii ale pielii si chiar cancer. Acesta fiind principalul motiv pentru care noi avem toate produsele testate si certificate ,acesta reprezentând eficacitatea si garanția siguranței produselor comercializate de Aquabeauty.ro

Istoric

Suntem activi din 2012 in alimentatie publica si recent am devenit reprezentantul a doua mari companii producatoare de cosmetice si dermato-cosmetice din Europa . Equalan Pharma si Almost1.618 Suntem mandrii de ei!

Luați legătura cu noi