Ultra Green Cosmetice

De ce sa alegem produsele Almost1.618 ?

Pentru ca le veti adora! Cam asta ar fi principalul motiv pe scurt 🙂 

Crema intens regeneratoare Cica+Ceramide si Centella Almost1.618

De ce sa alegem  produsele Almost 1.618 ?

Toate produsele Almost 1.618 sunt produse vegane, netestate pe animale, hand-made –formulate bland, avand o textura fluida usor de aplicat si stratificat.

Se absorb rapid in piele, nu lasa senzatie grasa, lipicioasa sau de ten incarcat. Sunt produse ideale pentru ingrijirea constienta a pielii, concentratiile ingredientelor active din formule sunt cele folosite in cercetari stiintifice si studii care demonstreaza efectele lor benefice in tratarea diferitelor afectiuni ale pielii.

In fiecare serum gasim un ingredient Superstar, extractul de lemn dulce, un agent cu effect de iluminare al pielii…il veti adora! Deasemenea gasim acidul lactic la final de lista in majoritatea produselor, cu rol de a elimina celulele moarte de la suprafata pielii, impiedicand astfel acumularea lor in pori si transformarea in comedoane, puncte negre, cosuri.

Desi trendul in materie de skincare este folosirea acizilor si activilor in concentratie mare (de cele mai multe ori mult mai mare decat ce au demonstrate cercetarile stiintifice ca aduc beneficii pielii si trateaza diferite afectiuni), formulatorii cosmetic si inginerii de la Almost 1.618 au abordat formularea produselor dintr-o alta perspectiva!

Formulari blande, neiritante, cu accent pe ingrediente active in concentratii optime pentru tratarea pielii fara a afecta bariera cutanata, fara riscul de a produce iritatii, usturimi sau arsuri.

Pentru a intelege cum functioneaza produsele, in cat timp isi ating potentialul maxim, cum se construieste rutina cu produsele Almost 1.618 si in ce ordine se aplica va asteptam pe blog cu articole interesante, explicatii simple ,pe intelesul tuturor.

Va astept pe grup pentru a continua discutiile despre produse, rutine, pentru a schimba idei si a impartasi pareri.

Va astept cu intrebari, pareri, experiente si bineinteles review la produsele incercate! Lunar vom face concursuri cu premii constand in produse Almost 1.618 si accesorii de skincare!

Ai grijă de pielea ta, ai o singură față!

 

Beatriss S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *