fb
Top
Aqua Beauty

Termeni si Conditii

Din pasiune pentru skincare.

TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE AL SITE-ULUI

Prin prezentul document punem la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului aquabeauty.ro

Plasarea unei comenzi catre aquabeauty.ro  IMPLICA acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile site-ului.

Termenii și condițiile prezente în acest document se adresează cumpărătorului și vor face parte din contractul de vânzare-cumpărare a produselor de pe site-ul www.aquabeauty.ro. Prezentul document specifică și clarifică drepturile și obligațiile vânzătorului (furnizor) și ale cumpărătorului (client, consumator).

Aquabeauty.ro este proprietatea SC AQUA MILL SRL, cu sediul in Oradea – Bihor , cod fiscal RO 30900390, Inregistrat la  Registrul Comertului cu numarul J05/1936/2012 . Utilizarea site-ului prin  accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor  mentionate in prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului aquabeauty.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza(client,consumator). Clientul va avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

DEFINITII FOLOSITE

CONTRACT – reprezintă o comandă recepționată și validată de către www.aquabeauty.ro, prin care www.aquabeauty.ro este de acord să livreze clientului produse sau servicii, iar clientul se obligă să plătească aceste produse ori servicii

VÂNZĂTOR – este o persoană care oferă produsul consumatorului, în concordanță cu termenii și condițiile contractuale. Poate fi o persoană fizică sau o persoană juridică (societate cormercială), publică sau privată, a cărei activitate comercială intră sub incidența OUG 34/2014

CUMPĂRĂTORUL CONSUMATOR – este persoana care comandă produse de pe site-ul www.aquabeauty.ro numai în scopul uzului propriu.

CONTINUTUL SITE-ULUI SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Magazinul deține dreptul de autor asupra conținutului – text și imagini. Oricine poate raporta/ sesiza o eventuală încălcare a dreptului de autor la adresele : comenziaquabeautyro@gmail.com sau aquabeautyro@gmail.com

ACTE NORMATIVE

@ Legea Nr. 8/1996 privind drepturile de autor

@ Legea Nr. 365/2002 privind comerțul electronic

@ Legea Nr. 84/1998 în ceea ce privește mărcile și indicațiile geografice

@ Legea Nr. 193/2000 ce are în vedere clauzele abuzive încheiate între comercianți și consumatori

@ Legea Nr. 449/2003 în legătură cu vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora

@ Hotărârea de Guvern Nr. 1308 din 20/11/2002 pentru aprobarea Normelor Metodologice întru aplicarea Legii Nr. 365/2002 privind comerțul electronic

@ Ordonanța Nr. 21/1992 ce reglementează protecția consumatorilor

@ Legea Nr. 363/2007 privind armonizarea reglementărilor naționale cu legislația europeană

@ Ordonanța de Urgență 34/2014 ce stipulează drepturile consumatorilor în relația cu profesioniștii

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

DREPTUL CONSUMATORILOR DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI

Inainte de plasarea comenzii va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia ,utilizand sectiunea Descrierea Produsului ,inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si aquabeauty.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului/coletului.

Administratorul aquabeauty.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

FRAUDA

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat telefonic la nr de tel:0770324007 sau la adresa de e -mail aquabeautyro@gmail.com SC AQUA MILL SRL si sau aquabeauty.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

DREPT APLICABIL

Prin folosirea site-ului aquabeauty.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre (clientii,cumparatorii) si administratorii aquabeauty.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Noi aquabeauty.ro  prin administratorii site-ului ne rezevam  dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.aquabeauty.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

PREȚURI ȘI VALABILITATEA OFERTEI

Fotografiile produselor afișate pe site au caracter ilustrativ și nu constituie o descriere obligatorie a caracteristicilor produsului (de exemplu, culoarea poate varia ușor din cauza setărilor de culoare ale ecranului dvs.).

Prețurile sunt finale și includ taxa pe valoarea adaugată in conformitate cu legislația din Romania.Livrarea se efectuează întotdeauna împreună cu factura corespunzătoare. Dacă aveți produse comandate, preţul este în concordanta cu cel care aţi comandat produsele, indiferent dacă acesta va suporta schimbări ulterioare. Cumpărătorul are posibilitatea de a afla valabilitatea comenzii și prețul acesteia înainte de a plasa comanda. Prețurile produselor sunt bazate pe cele ale producatorilor (fabricantilor) cu care colaborează www.aquabeauty.ro. Si ale caror reprezentanti este pe teritoriul Romaniei.

Costurile de expediere și ambalare sunt suportate de către cumpărător în conformitate cu metoda aleasă la comandarea produselor. Aceste costuri sunt reglementate de prețurile specificate pe www.aquabeauty.ro.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email aquabeautyoffice@gmail.com sau telefonic la nr de telefon 0770 324 007.

 

aquabeauty.ro

v

Din pasiune pentru skincare.

ARTICOLE