Întrebări frecvente

Despre noi

Aqua Mill este înființat in 2012.

Suntem reprezentantul oficial al doua mari companii producătoare de cosmetice .

Almost1.618 si Equalan Pharma certificat Ultra Green .

Care este clasamentul certificarilor in cosmetice?

Certificare UltraGreen: ce este?

Este un proces riguros care constă într-un organism de certificare independent și imparțial care evaluează conformitatea produsului, serviciului și companiei producătoare cu cerințele de mediu și sociale specificate într-un standard. La sfârșitul procesului de certificare, UltraGreen emite o decizie și, atunci când este pozitivă, oferă o asigurare scrisă numită Certificat UltraGreen.

1.Ultra Green 

2.NATRUE / ECOCERT

3.COSMOS

4.Standardul ISO 16128

De ce sa folosesc cosmetice Ultra Green?

Ce au ele in plus (sau mai bine zis, in minus) fata de alte game destinate îngrijirii tenului? De ce sa alegem produsele Almost 1.618?

Produsele sunt obținute in totalitate din

 • Ingrediente naturale, fără iritanți
 • Fără substanțe dăunătoare
 • Fără parfum
 • Fără alcool
 • Fără uleiuri esențiale
 • Fără chimicale si fără parabeni
 • Vegane si organice
 • Toate produsele Almost 1.618 au formule lejere, minimaliste cu concentrare maxima asupra ingredientelor active, pentru a ținti exact afecțiunile pielii cu care va confruntați, fără a agresa pielea .In crearea produselor cosmetice Almost 1.618 s-au folosit
  • Emulgatori naturali
  • Conservanți naturali conformi
  • Umectanti naturali
  • Materiale naturale de gelifiere alese cu grija, unul cate unul.

  In aceste produse, deși toate sunt alcătuite din ingrediente naturale, accentul principal a fost pus pe ingredientele active, mai degrabă decât pe ingredientele vegetale.

  Almost 1.618 este o gama de produse în care toata lumea poate găsi cu ușurința serul care  se potrivește cel mai bine stării actuale al pielii.

  DE CE SA ALEGEM  PRODUSELE ALMOST 1.618 ?

  Toate produsele Almost 1.618 sunt produse vegane, netestate pe animale, hand-made –formulate bland, avand o textura fluida usor de aplicat si stratificat.

  Se absorb rapid in piele, nu lasă senzație grasa, lipicioasa sau de ten încărcat. Sunt produse ideale pentru îngrijirea conștienta a pielii, concentrațiile ingredientelor active din formule sunt cele folosite in cercetări științifice si studii care demonstrează efectele lor benefice in tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii.

  In fiecare serum găsim un ingredient Superstar, extractul de lemn dulce, un agent cu efect de iluminare al pielii…îl veți adora! De asemenea găsim acidul lactic la final de lista in majoritatea produselor, cu rol de a elimina celulele moarte de la suprafața pielii, împiedicând astfel acumularea lor in pori si transformarea in comedoane, puncte negre, coșuri.

  Deși trendul in materie de skincare este folosirea acizilor si activilor in concentrație mare (de cele mai multe ori mult mai mare decât ce au demonstrate cercetările științifice ca aduc beneficii pielii si tratează diferite afecțiuni), formulatorii cosmetic si inginerii de la Almost 1.618 au abordat formularea produselor dintr-o alta perspectiva!

  Formulări blânde, neiritante, cu accent pe ingrediente active in concentrații optime pentru tratarea pielii fără a afecta bariera cutanata, fără riscul de a produce iritații, usturimi sau arsuri.

Cum pot comanda

Poți cumpăra din magazinul nostru online si fără a te autentifica/înregistra. Indiferent de metoda aleasa (Crearea unui cont iți aduce avantajul ca vei avea un istoric al comenzilor efectuate pe site si vor fi păstrate datele de livrare astfel încât nu vei fi nevoit de fiecare data când faci o comandă sa le inserezi. De asemenea, vei fi informat despre promoțiile si reducerile noastre pe adresa ta de email) 

Ce ai de facut:

Selectează produsul sau produsele dorite prin apăsarea butonului Adaugă in cos. Vei vizualiza produsele selectate in cos, curierii cu care lucram, iar daca beneficiezi de un cupon de discount vei putea introduce codul corespunzător pentru a beneficia de reducere. Tot la acest pas vei cunoaște prețul cu tva al produselor comandate. Butonul Spre finalizarea comenzii  te va duce in Pasul Metoda de cumpărare unde vei putea opta:

a) sa cumperi fără sa te înregistrezi

b) sa te înregistrezi in aceasta etapa

c) sa te autentifici (daca ai creat deja cont pe site-ul nostru)

Daca ai optat pentru varianta a) Sa cumperi fără sa te înregistrezi selectează butonul Continua ce te va duce in Pasul Informații de facturare unde va trebui sa inserezi datele cerute in formular .Daca optezi pentru ca livrarea sa se efectueze la adresa de facturare vei trece direct la Pasul Metoda de livrare prin selectarea butonului Continua. Daca dorești ca livrarea sa se efectueze la alta adresa decât cea de facturare selectează butonul Livrare la o adresa diferita, iar apoi prin accesarea butonului Continua vei trece la Pasul Informații de livrare unde va trebui sa inserați datele de livrare dorite. In Pasul Metoda de livrare poți selecta curierul/tariful dorit. Este obligatoriu sa alegi una din variante pentru a putea apasă butonul Continua. Pasul Metoda de plata iți permite sa optezi pentru variantele noastre de achitare a comenzii. Selectează metoda de plata si alege butonul Continua. Vei afla un rezumat al comenzii tale (produsul comandat, prețul final si adresa de livrare. Daca totul este in regula apasă butonul "Finalizarea comenzii". Mesajul: "Comanda ta a fost recepționata. Iți mulțumim pentru comanda făcută! Numărul comenzii este: ............................ Vei primi un e-mail cu confirmarea comenzii si un număr de urmărire a acesteia." indica faptul ca ai trimis comanda către noi.

Daca ai optat pentru varianta b) sa te înregistrezi in aceasta etapa selectează butonul Înregistrează-te si apoi butonul Continua. In Pasul Informații de facturare unde va trebui sa inserezi datele cerute in formular si, datele de autentificare pentru accesul in contul de pe site-ul nostru.  Daca optezi pentru ca livrarea sa se efectueze la adresa de facturare vei trece direct la Pasul Metoda de livrare prin selectarea butonului Continua. Daca dorești ca livrarea sa se efectueze la alta adresa decât cea de facturare selectează butonul Livrare la o adresa diferita, iar apoi accesează butonul Continua pentru a trece la Pasul Informații de livrare unde va trebui sa inserați datele de livrare dorite. In Pasul Metoda de livrare poți selecta curierul/tariful dorit. Este obligatoriu sa alegi una din variante pentru a putea apasă butonul ContinuaPasul Metoda de plata iți permite sa optezi pentru variantele noastre de achitare a comenzii. Selectează metoda de plata si alege butonul Continua. Vei afla un rezumat al comenzii tale (produsul comandat, prețul final si adresa de livrare. Daca totul este in regula apasă butonul "Finalizarea comenzii". Mesajul: "Comanda ta a fost recepționata. Iți mulțumim pentru comanda făcută! Numărul comenzii este: ............................ Vei primi un e-mail cu confirmarea comenzii si un număr de urmărire a acesteia." indica faptul ca ai trimis comanda către noi.

Daca ai optat pentru varianta c) sa te autentifici (daca ai creat deja cont pe site-ul nostru) va trebui sa inserezi adresa de email si parola cu care te-ai înregistrat. Vei fi direcționata direct către Pasul Informații de facturare unde va trebui sa inserezi datele cerute in formular.  Daca optezi pentru ca livrarea sa se efectueze la adresa de facturare vei trece direct la Pasul Metoda de livrare prin apăsarea butonului Continua.  Daca dorești ca livrarea sa se efectueze la alta adresa decât cea de facturare selectează butonul Livrare la o adresa diferita, iar apoi apasă butonul Continua pentru a trece la Pasul Informații de livrare unde va trebui sa inserați datele de livrare dorite. In Pasul Metoda de livrare poți selecta curierul/tariful dorit. Este obligatoriu sa alegi una din variante pentru a putea apasă butonul ContinuaPasul Metoda de plata iți permite sa optezi pentru variantele noastre de achitare a comenzii. Selectează metoda de plata si alege butonul Continua. Vei afla un rezumat al comenzii tale (produsul comandat, prețul final si adresa de livrare. Daca totul este in regula apasă butonul "Finalizarea comenzii". Mesajul: "Comanda ta a fost recepționata. Iți mulțumim pentru comanda făcută! Numărul comenzii este: ............................ Vei primi un e-mail cu confirmarea comenzii si un număr de urmărire a acesteia." indica faptul ca ai trimis comanda către noi.

Pentru orice informații suplimentare ne puteți contacta telefonic sau prin email.

De ce ar trebui să cumpar online ?

Cumparaturile online sunt din ce in ce mai populare, iar dovada este faptul ca piata de eCommerce din Romania a crescut exponential de la an la an, cu 38,7% doar in 2020 fata de 2019. 

1-Economisești bani

2.-Economisesti Timp

3.-Nu vei uita nimic sau Da?atunci mai adaugi la comanda produsul de care ai uitat.

4.-Cumperi la cel mai mic preț!

5.-Suntem Unici in România si aici ne gasiti!

Spor la cumpărături!

Prețul conține T.V.A

Prețurile afișate sunt finale și includ T.V.A taxa pe valoarea adăugată in conformitate cu legislația din Romania.

Îmi pot anula comanda

O comandă în așteptare poate fi anulată direct din contul personal, si din acest motiv este recomandat crearea contului personal in  meniul Comenzi folosind opțiunea Anulează comanda ai posibilitatea anularii comenzii in stare de asteptare .

În cazul în care anularea nu mai este posibilă din cont, dacă te-ai răzgândit și nu mai vrei un produs din comandă, vrei alt produs decât cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poți anunța cât mai repede telefonic la0770324007 sau prin email la aquabeautyro@gmail.com

Colegii noștri de la Suport vor face tot posibilul să îți modifice sau anuleze comanda daca nu este deja predată firmei de curierat.

Cum creez un cont

Caută iconița Contul Meu acceseaza iconita ti se va deschide pagina unde poti crea contul de client.

Completeaza datele solicitate si parola dupa care vei avea acces la panoul de control al contului tau de client.

De aici poti vedea comenzile anterioare ,poti repeta comanda ,poti anula comanda toate aceste cu un singur click.

La logare parola fiind salvat ,nu mai trebuie completate datele de livrare in cazul in care doresti la adresa înregistrată la crearea contului.

 

Timpul de livrare

Livrarea se efectuează in condiții normale (Next Day)in 24h avand in vedere ca noi lucram cu stoc propriu nu al partenerilor ,deci produsul comandat de Luni-Vineri pana la orele14:00 vor fi livrate in următoarea zi conform asigurarilor oferite de firma de curierat.

Comenzile plasate in Weekend sauu Sâmbătă respectiv Duminică se vor procesa Luni si cel tarziu in 24h este la destinatar conform asigurarilor date de firma de curierat.

In perioada de sarbatori si perioada aglomerată de Black Friday sunt posibile excepții de la cele amintite mai sus.

Cost de expediere

Costul expedierii este specificat in pagina de finalizare al comenzii.

Tarif standard-Livrare la domiciliu- 21,80 T.V.A inclus

Tarif Easy Box-15,00 T.V.A inclus.

Livrarea este Gratuită la orice comanda de peste 250 RON 

Asistență pentru clienți

Echipa noastră de specialiști va sta la dispoziție pe Whatsapp la nr de tel: 0770324007 sau

Email: aquabeautyro@gmail.com

Program de Luni -Vineri orele 9:00-17:00 

Ai o intrebare pentru noi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *