fb
Top
Aqua Beauty

Transport & Retur

Din pasiune pentru skincare.

Livrarea produselor .

Pentru informatii despre comanda ne puteti contacta la 0770 324 007 sau pe aquabeautyoffice@gmail.com

Costul transportului:

Pentru comenzile ce depasesc 200 ron costul de livrare este de 0 lei oriunde in tara  cu SAMEDAY Courier si sub aceasta suma se aplica costul transportului conform localitatii clientului de 15 ron +TVA

La alegerea optinii de livrare in LOCKER / EASYBOX pretul de livrare este de 11,70+TVA

LA ALEGEREA OPTIUNII DE LIVRARE IN EASYBOX DACA VALOAREA UNEI COMENZI  DEPASESTE SUMA DE 200 RON COSTUL DE LIVRARE ESTE 0 RON (GRATUIT)


Livrarea

Se face in termen de aproximativ 1 -3zile lucratoare de la inregistrarea comenzii.

Livrarea coletelor se face la adresa specificata de client. 

In cazul optiunii  EasyBox la finalizarea comenzii aveti posibilitatea de a selecta EasyBoxul preferat din lista .

In perioada campaniilor promotionale si a sarbatorilor legale pot exista intarzieri in livrarea comenzilor din cauza volumul mare de comenzi receptionate sau a aglomerarii de livrari prin firmele de curierat nationale.

Pentru comenzile cu livrare prin curier, daca pachetul nu poate fi livrat, ramane la curierul zonal 2 zile, timp in care se incearca livrarea, dupa care revine la vanzator.

Pentru livrarile in easybox intervalul de ridicare este comunicat prin sms sau email de catre firma de curierat. 

In cazul livrarilor Internationale

in momentul acceptarii platii si datelor de livrare se va afisa costul livrarii inclus in valoarea totala de plata. Platile in cazul comenzilor din afara Romaniei se accepta doar prin utilizarea cardului bancar urmand ca procesatorul de plati sa accepte plata si se trece la livrarea coletului.

In cazul in care produsele comandate nu sunt disponibile in stoc pentru livrare, urmeaza sa va informam pe mail sau telefonic pentru stabilirea detaliilor .

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din contract, respectiv sa returneze un bun, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit oug nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun expira in termen de 14 zile de la momentul in care cumparatorul a intrat in posesia bunului.

Pentru inregistrarea returului va rugam sa ne contactati la adresa de mail comenziaquabeauty@gmail.Com Sau la numarul de telefon 0770 324 007. In urma procesarii cererii dvs., veti primi un mail de confirmare al returului care contine si solicitarea de ridicare a coletului catre firma de curierat.

Aquabeauty.Ro respecta prevederile ordonantei de urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ce confera cumparatorului dreptul ca in termen de 14 zile de la primirea tuturor produselor cumparate, sa le returneze, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Conform prevederilor acestei ordonante, produsele pot fi returnate numai daca sunt in aceeasi stare in care au fost livrate, inclusiv ambalajul. Returnarea banilor se face in termen de 14 zile de la procesarea cereii de retur. Sumele platite se restituie intr-un cont bancar.

Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta forme de consum sau uzura, cu ambalajul desfacut sau desigilat, care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit, din suma inapoiata se vor retine cheltuielile de transport suportate de aquabeauty.Ro

Te rugam sa ai in vedere ca nu se accepta returul daca produsele sunt testate/incercate.In cadrul procedurii de verificare se depisteaza daca ele au fost desfacute si testate, iar returul nu este acceptat. Produsele comercializate online nu sunt testere! Testerele sunt oferite cadou!

Pentru orice probleme referitoare la comanda va rugam sa ne scrieti pe adresa aquabeautyoffice@gmail.com

sau la telefon 0770 324 007


aquabeauty.ro
v

Din pasiune pentru skincare.

ARTICOLE