Termeni si conditii de retur

Cumpărătorul are dreptul sa se retragă din contract, respectiv sa returneze un bun, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv si fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG. nr. 34/2014, perioada de returnare a unui bun expira in termen de 14 zile de la momentul in care cumpărătorul a intrat in posesia bunului.Pentru înregistrarea returului va rugam sa ne contactați la adresa de mail comenziaquabeauty@gmail.com Sau la numărul de telefon 0770 324 007. In urma procesării cererii dvs., veți primi un mail de confirmare al returului care conține si solicitarea de ridicare a coletului către firma de curierat.

Aquabeauty. ro respecta prevederile ordonanței de urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ce conferă cumpărătorului dreptul ca in termen de 14 zile de la primirea tuturor produselor cumpărate, sa le returneze, fără penalități si fără invocarea vreunui motiv.

Conform prevederilor acestei ordonanțe, produsele pot fi returnate numai daca sunt in aceeași stare in care au fost livrate, inclusiv ambalajul. Returnarea banilor se face in termen de 14 zile de la procesarea cererii de retur. Sumele plătite se restituie intr-un cont bancar.

Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta forme de consum sau uzura, cu ambalajul desfăcut sau desigilat, care prezinta modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri etc Suma înapoiata, cat si condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. In cazul in care ați beneficiat de transport gratuit, din suma înapoiată se vor retine cheltuielile de transport suportate de aquabeauty.ro

Te rugam sa ai in vedere ca nu se accepta returul daca produsele sunt testate/încercate. In cadrul procedurii de verificare se depistează daca ele au fost desfăcute si testate, iar returul nu este acceptat. Produsele comercializate online nu sunt testere! Testerele sunt oferite cadou!

Pentru orice probleme referitoare la comanda va rugam sa ne scrieți pe adresa aquabeautyoffice@gmail.com sau la telefon 0770 324 007