fb
Top
Aqua Beauty

Echipa noastra-AquaBeauty

Din pasiune pentru skincare.

Beatriss S.

Suntem încântați să anunțăm parteneriatul nostru AQUA BEAUTY ROMANIA cu ALMOST 1.618 UNGARIA si EQUALAN PHARMA POLAND .Doua din cele mai importante branduri Europene al caror Reprezentanti suntem in Romania .Branduri care prin natura lor sunt dedicati realizarii celor mai noi tehnologii de productie ,cercetare si dezvoltare. Produsele realizate sunt prezente si comercializate de acum si in Romania prin noi, AQUA BEAUTY ROMANIA. Produse realizate pe baza unei formule inovative, moderne care au la baza ingrediente active si toate acestea printr-o formula blanda,permițând astfel utilizarea in deplina siguranta al produselor specializate pe tratarea patologiilor pielii si mentinerea ei dar ,cel mai important prevenire!Comercializam produse cosmetice naturale,curate,fara iritanti si parabeni. Echipa noastra-AquaBeauty va sta la dispozitie si pe paginile de social media,WhatsApp si prin e-mail.

Nóra Szujó

Bioinginer

Ea este liderul echipei profesionale , se numeste Nóra Szujó si face parte din Echipa noastra-AquaBeauty. Este un bioinginer de exceptie. În mâinile sale sunt sarcinile de cercetare și dezvoltare. Isi conduce echipa într-o manieră profesională și responsabilă,echipa formată dintr-un inginer chimist, un bioinginer, un fitoterapeut, un dermatolog și consultanți profesioniști externi.

TIMI ȘI MARIANN

Bioingineri

În spatele fiecărei femei tinere, puternice și inteligente se află o altă femeie încrezătoare, de succes. Așa este Echipa noastră-AquaBeauty . Nu puteți opri generația YZ și le vom oferi sprijinul potrivit pentru a le arăta ce pot face împreună. În această nouă generație, am găsit tinere femei prețioase, care , cu un impuls extraordinar și o dorință extraordinară de a realiza perfectiunea,pun in practica tot ce au învățat de la PHI și completează secretele bioingineriei cu idei și inovații incredibile. Ne scăldăm în această energie proaspătă și le lăsăm să se afirme. De-a lungul acestui flux s-a născut marca Almost 1.618 , ai căror părinți sunt femei tinere, conștiente și exigente, Nóri, Luca, Kriszta și Zita. Iată echipa Almost 1.618!

v

Din pasiune pentru skincare.

ARTICOLE