fb
Top
Aqua Beauty

Despre Noi

Din pasiune pentru skincare.

Aqua Beauty 

este un brand 100% Românesc

Impreuna cu companiile producatoare de produse cosmetice si de ingrijire al pielii doar din EUROPA facem in asa fel ca in magazinul nostru sa gasiti doar produse NATURALE,ORGANICE SI ULTRA GREEN CERTIFICATE .

 Oferim solutii complete de ingrijire al pielii,protejand sanatatea prin evitarea asimilarii substantelor chimice,parabenilor si iritantilor toxici(parfum,alcool,uleiuri esentiale fototoxice si fotosensibiizante),din acest motiv,in magazinul Aqua Beauty Cosmetics vei gasi doar produse curate,fara substante iritante si daunatoare,formulate bland dar cu accent pe ingrediente active,atat de importante in rutina zilnica de ingrijire al pielii.Iti punem la dispozitie toata gama de care  ai nevoie pentru a-ti rasfata tenul si a putea crea o rutina de ingrijire zilnica,in comfortul casei tale chiar din gama ULTRA GREEN CERTIFICATE .

Rapiditatea de patrundere in piele,lejeritatea texturii si bogatia in ingrediente active  cu siguranta sunt atuurile produselor noastre,iar mixurile unice de ingrediente asigura rezultate vizibile indiferent de starea actuala al pielii tale.

Dedicati clientilor nostrii ,ne-am pregatit cu solutii si rezolvari pentru toate tipurile si toate conditiile pielii-blogul nostru,paginile de FACEBOOK si INSTAGRAM respectiv grupul creat special pentru tine,despre produsele ALMOST 1.618  care a obtinut titlul de prduse ULTRA GREEN si produsele EQUALAN PHARMA cu multitudinea de premii obtinute pe plan INTERNATIONAL dovedind astfel ca putem avea garantia calitatii produselor fabricate de acestia !

Oferim ajutor in crearea unei rutine zilnice special concepute nevoilor tale.Pentru a intelege cum functioneaza produsele,in cat timp isi ating potentialul maxim,cum se construieste o rutina corecta cu produsele noastre si in ce ordine se aplica te invit sa ni te alaturi si gaseste-ti potrivirea perfecta. Valorile brandului nostru sunt directionate spre protejarea consumatorului si a mediului inconjurator,din acest motiv produsele noastre destinate ingrijirii tenului sunt 100% din ingrediente naturale iar ambalajele sunt reciclabile si biodegradabile.

Satisfacția clientilor nostrii  este prioritatea noastră și promitem să oferim soluții si rezolvari la problemele voastre  de frumusețe

Echipa noastra iti sta la dispozitie :

v

Din pasiune pentru skincare.

ARTICOLE