fb
Top
Aqua Beauty

Cont

Din pasiune pentru skincare.

Produse favorite

Realizând un plan secret al dorințelor, poți monitoriza traseul și evoluția ta în materie de preferințe.

Îți oferim: abilitatea de a colecta într-o singură listă toate produsele pe care le aștepți sau pur și simplu intenționezi să le încerci. Făcând o listă de dorințe, poți urmări cu ușurință disponibilitatea mărfurilor și prețul lor actual. În plus, nu este necesar să-ți amintești care este produsul care te-a cucerit ultima dată, deoarece toate preferințele tale sunt la îndemână!

Ce este necesar pentru aceasta: conectează-te la contul personal utilizând datele membrului Aqua Beauty Club – autentificare și parolă. Găsește produsul dorit de pe site și utilizează butonul „adăugă la favorite” și plasează-l în lista de dorințe.

Istoricul comenzilor

Îți mai amintești nuanța de farduri pe care ai achiziționat-o cu o lună în urmă sau rujul roșu care-ți accentuează feminitatea, atunci când mergi la o cină romantică?! Unul dintre avantajele AquaBeauty Beauty Club este că mereu poți verifica istoricul comenzilor, fiindu-ți pusă la dispoziție toată lista produselor achiziționate.

Îți oferim: : o listă ordonată a tuturor comenzilor din trecut, având acces rapid la toate produsele tale preferate, urmărind actualizările lor pe site.

Profită de cele mai avantajoase promoții

Îți oferim: acces la publicații periodice ce conțin rezumate informaționale cu referire la produse. Fii la curent cu toate reducerile și ofertele lansate de renumitele mărci de talie internațională, primind un mesaj informativ prin e-mail.

You will Get 5 Points on a successful Sign-Up

perfect shades

Autentificare

At vero eos et accusamus et

Inregistrare

 Register as an Affiliate?

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă sprijini experiența pe tot acest site web, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în [politica_de confidențialitate].

v

Din pasiune pentru skincare.

ARTICOLE